O noua generatie de copii dobandesc competente digitale la Atelierele CoderDojo Bucuresti sustinute de Fundatia Telekom Romania
  „Procesul de transformare accelerata a pietei muncii reprezinta o reala provocare pentru sistemele de educatie si formare din intreaga lume, care trebuie sa se reinventeze pentru a putea pregati specialisti pentru joburi de care pana acum cativa ani nici nu auzisem sau care se vor...

11 campanii in librarii si un obiectiv principal atins. A inceput ,,Te asteptam in librarie 2019"
  Sorin Lucaci, Editura Herald, pentru Shpejtesakt: ,,Cartile pot schimba vieti! Lectura ne dezvolta din punct de vedere uman, spiritual, devenim mai creativi, mai buni, mai intelegatori, mai intelepti, si,de ce nu, ne ajuta sa avem propria noastra viziune despre lume si viata"".

,,De cand astepti sa te muti". Anunt imobiliar langa cei ce trec dincolo de lumea in care traim.
Undeva in Iasi. Langa Cimitirul Evreiesc. ,,De cand astepti sa te muti". Alege-ti apartamentul si joaca-te cum vrei in noul complex rezidential. 

PR
Noul Samsung Galaxy Note10 este disponibil prin precomanda la Vodafone Romania
  Pentru prima data in istoria modelului, smartphone-ul este disponibil in doua variante de dimensiune pentru ecranul Cinematic Infinity Display: 6.3 inch si 6.8 inch. Ecranul este conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta excelenta, indiferent ca se uita la programele TV favorite, la un film sau ca se bucura de jocul video preferat.
Berea Zaganu doneaza 2% din vanzari sturionului. Se alatura campaniei WWF ,,Culori pe cale de disparitie"
  Zaganu a creat aceasta bere in editie limitata, in culorile sturionului, cu dorinta de a contribui alaturi de voi la salvarea acestui animal. 2% din vanzarea berii va fi directionata catre sustinerea cauzei Sturionului – mai multe detalii aflati aici.
Leroy Merlin lanseaza in magazine cardul de cumparaturi Oney, in 12 rate cu 0% dobanda la achizitii de peste 3.000 de lei.
  Cu ajutorul cardului de cumparaturi oferit in parteneriat cu Oney, clientii LEROY MERLIN pot achizitiona produse in rate, cu dobanda 0%, pentru toate cumparaturile de peste 3.000 lei, in perioada 1 august – 30 septembrie 2019.
 
PUBLICITATE:
1 2 3 4 5 »
наличные в кредит

ソース