Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Fun

Gjatë rregullimit të oborrit, gjetën një bunker të fshehur për një kohë të gjatë (Foto)

By January 28, 2019

Francisco Goncalves kishte angazhuar disa punonjës, për të rregulluar oborrin pas shtëpisë së tij, që ndodhet...

More Posts

Facebook

Populare

To Top