Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Maqedoni

Flet 50 gjuhë jeton në Maqedoni dhe punon në një agjensi reklamash

By April 7, 2018

“MIRËDITA, I SPEAK BEAUCOUP DE LINGUE COMPLETAMENTE FLYTANDE – VERSTAAN HAAR? E KUPTUAT KËTË? SIPAS GJITHA...

More Posts

Facebook

Populare

To Top