Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Teknologji

Zyrtare: Telefoni 5G nga LG vjen në shkurt, para atij të Samsung

By January 28, 2019

LG është e vendosur të tejkaloj Samsung Galaxy S10, me telefonin e tyre të ri 5G...

More Posts

Facebook

Populare

To Top