Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Fun

Cima then rekordet me anglishten e tij, si dhe kërkon që ta bëni “Tag” dikë që flet anglishten si ai (Video)

Cima rikthen një skeç të tij, kërkon që ta bëni “Tag” dikë që flet anglishten si ai (Video)

Aktori i njohur kosovar, Rasim Thaçi – Cima, përmes një postimi në Instagram ka rikujtuar një nga skeçet e tij, në të cilën ai tenton të flasë anglisht.

Siç edhe mund të shihet në skeç, përcjell Telegrafi, Cima paraqitet bashkë me një vajzë, e cila pretendohet të jetë një e huaj, si dhe me aktorin tjetër shumë të njohur, tanimë të ndjerin Ibrahim Krajkovën – Lecin.

“Tag shokun si e fol anglisht njëjtë si unë”, ka shkruar Cima në përshkrimin e videos.

Continue Reading
You may also like...

Facebook

Trending

To Top