Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Kurioziet

Deshi t’ia dëshmojë botës së macja e tij është inteligjente, ndërtoi labirintin për ta kuptuar se kafsha shtëpiake mund ta gjej daljen (Video)

Macet njihen si krijesa inteligjente, dhe sipas hulumtimeve thuhet se macet 200 herë më inteligjente sesa qentë.

Dhe për ta dëshmuar këtë pronari i një maceje ka vendosur ta testoj kafshën e tij shtëpiake, të cilës i ndërtoi një labirint në shtëpi me qëllimin e vetëm – që ta kupton nëse arrin ta gjej daljen, transmeton Telegrafi.

Ky burrë nga Bjellorusia që ka mbi 450 mijë ndjekës dhe kanalin e tij në YouTube, ka postuar në internet videon e maces së tij Pusic.

Ai i kishte kaluar 32 orë për ta bërë një video treminutëshe. Gjatë 12 ditëve kishte porositur materiale të ndryshme për ta ndërtuar labirintin për macen.

Dhe pas disa tentativave, macja ka arritur të gjej daljen dhe t’ia dëshmon inteligjencën pronarit që është duartrokitur për këtë lloj testi.

Video : YOUTUBE

Continue Reading
You may also like...

Facebook

Trending

To Top