Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Fun

Filloi të binte shiu shumë i nevojshëm, fermeri feston gjysmë i zhveshur në balt

Një fermer që është ballafaquar nga thatësira ka festuar derisa në vendin ku ai jetonte kishte filluar të binte shi.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Ben Goatcher – nga Dubbo, në New South Wales, Australi – u kap duke festuar “bashkë me shiun dhe baltën”.

Siç thuhet tutje, fermeri mund të shihet i zbathur dhe gjysmë i veshur përmes një fushe me baltë, në të cilën gjendeshin disa lopë.

Çfarë binte në sy gjithashtu është fakti se gjatë kësaj feste ai u kujdes që birra të cilën e kishte në duar të mos i binte.

Continue Reading
You may also like...

Facebook

Trending

To Top