Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Fun

Foka e goditi lundruesin me oktapod në fytyrë (Video)

Taiyo Masuda po lundronte në bregdetin e Kaikoura të Zelandës së Re, kur një fokë është paraqitur papritmas dhe e ka goditur me oktapod në fytyrë.

Ngjarja që është filmuar nga një GoPro e kapur në helmetën e një miku të tij, ka bërë xhiro më pas në rrjetet sociale.

“Duke se ishte mllefosur me ne, që po e shqetësonim në vendbanimin e tij dhe doli për të na sulmuar. Ishte aq shpejtë, sa që nuk e dija çfarë saktësisht ndodhi. Vetëm se djeva të gjithë peshën e oktapodit në fytyrë”, ka thënë Masuda.

Ngjarja e pa pritshme që i ndodhi lundruesit në mes të detit, po konsiderohet si ‘mrekulli’ nga ndjekësit e tij, pasi llogarisë së tij në Instagram i janë shtuar ndjekësit në mënyrë enorme.

Facebook

Trending

To Top