Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Fun

Kjo do të thotë të kesh fat, i iku vdekjes për pak (Video)

Kjo do të thotë të kesh fat, i iku vdekjes për pak (Video)

Një video e publikuar në Facebook, shfaq momentin kur një burrë i shpëtoi vdekjes për pak.

Burri që ishte duke vozitur një skuter përmes një rrugice, do të mund të gjente vdekjen për pak nëse do të kalonte nëpër atë rrugicë vetëm pak sekonda me vonesë.

Ai kalon nëpër rrugicë dhe pak sekonda më vonë, në anën e majtë të rrugës shembet njëra ndërtesë, transmeton Billbordi.

Video:

 

Continue Reading
You may also like...

Facebook

Trending

To Top