Klass Prodexport
Klass Prodexport
Radu Parlog, Director General
In tot ceea ce facem pornim de la premisa ca semnalistica reprezinta o componenta critica a vizibilitatii, necesitand intotdeauna o atentie sporita.Semnalistica reimprospateaza memoria si extinde efortul altor mijloace de publicitate. De aceea, incepand cu anul 1992, ne-am perfectionat continuu si am devenit un reper al istoriei publicitatii in Romania, punand totodata bazele unei noi forme de comunicare.

Reclame luminoase un termen generic ce ascunde in spatele sau o multitudine de repere / tehnologii / materiale / echipamente specifie domeniului: litere volumetrice, casete luminoase, catarge, POSM, totemuri, unipol-uri, prolite-uri, folie electroluminiscenta, panouri tip edgelight, panouri afisare cu LED, roof top / serigrafie, termoformare prin vacuumare, debitare laser, sudura, print digital indoor-outdoor, confectii metalice, sisteme electronice de control dinamica / alucobond, alama, inox, sticla, stiplex, LED, tub cu gaz spectral, Plexiglas, aluminiu / router, waterjet, sudura in argon, masina de vacuumare, laser.

Amenajari fatade: sticla, alucobond, Trespa, LED screen.
Semnalistica indoor: elemente horeca, profile afisaj vitrine, profile afisaj perete.
Servicii: autorizare amplasamente outdoor, design si grafica publicitara, project management, consultanta si proiectare de specialitate, locatii outdoor.

Daca am acoperi toata aceasta gama de produse si servicii, ne-am considera limitati. Este un bagaj minim care se gaseste in atelierele noastre si care reprezinta punctul de pornire in demararea fiecarui proiect. Atata timp cat mix-ul ingredientelor de mai sus nu are limite si tine de imaginatia si priceperea noastra sa gasim varianta optima fiecarui client, nu ezitati sa ne provocati cu noi proiecte.
Tip companie:
Production company / Post production / Services
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
BIROURI: Str. Popa Nan 185, ap. 34, sector 3, Bucuresti, FABRICA: Str. Tamaiorei 37-39, sector 2, Bucuresti
Tel.:
BIROURI: Tel: +4 031 4289200; FABRICA: Tel: +4 021 2409872
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
creatie, proiectare si productie semnalistica publicitara
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
1992
Afilieri:
-
Cifra de afaceri:
  • 2011: 1,3 Mil. EUR
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Team / Echipa
Numar angajati:
50
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
International Grup/Companie mama:
-
Local Grup/Companie mama:
-
hunter полив

http://best-mining.com.ua

www.profvest.com