Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Aktualitet

REÇETË PA PARE (PËR ATA QË NUK KANË FËMIJË) -NDËGJOJENI

REÇETË PA PARE (PËR ATA QË NUK KANË FËMIJË) -NDËGJONE HOXHËN

Rreth 1 milion fëmijë të tjerë përballen me urinë në Jemen, paralajmëroi Save the Children.

Rritja e çmimeve të ushqimeve dhe rënia e vlerës së monedhës së Jemenit si pasojë e konfliktit ka bërë që shumë familje të vuajnë nga mungesa e ushqimit.

Por një kërcënim tjetër vjen nga luftimet rreth qytetit portual kryesor të Hudaydah, që është pika hyrëse e ndihmave më të mëdha për zonat e mbajtura nga rebelët.

Hoxha ka nje recept per te bere femije ndegjone.

Continue Reading
You may also like...

Facebook

Trending

To Top