Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Fun

Restorantet e ndërtuar në vende të pazakonta (Foto)

Disa njerëzve u pëlqen rreziku, disave ushqimi, por ekzistojnë edhe disa që i pëlqejnë të dyja.

Për këtë janë ndërtuar restorante në zona të pazakonta që pak kush ka guxim të shkoj që të shijoj një drekë, transmeton Telegrafi.

Këta restorante janë ndërtuar në maje të kodrave, nën ujë e në zona tjera të rrezikshme që nevojiten pajisje të veçanta që të shkohet deri atje.

Më poshtë ju sjellim disa nga restorantet që konsiderohen si më të rrezikshmit – kur themi të rrezikshëm i referohemi rrugës deri atje, pasi që një lëvizje e vogël e gabuar mund t’i kushtojë shtrenjtë klientëve. /Telegrafi/

Huashan Teahouse, Kinë

Një drekë bizare në qiell të hapur në 55 metra lartësi servohet në Bruksel

Restoranti nënujor Ithaa në Maldive

Darka në errësirë të plotë shërbehet në restorantin Unsicht në Gjermani

Restoranti Ninxha, New York

Lainio, restoranti i akullt në Finlandë

Restoranti Yellow i ndërtuar në pemë në Zelandën e Re

Alcatraz ER , Tokio. /Telegrafi/

Facebook

Trending

To Top