Connect with us

Shpejt dhe Sakt

Fun

Turistja filmon momentin kur leopardi mbyt antilopën për pak sekonda (Video, +18)

Ky është momenti kur leopardi e rrëzon në tokë dhe e mbyt antilopën “me shpejtësinë e dritës”.

Videoja është filmuar në një park në Afrikën e Jugut, nga një turist që ishte dëshmitar i këtij sulmi, transmeton Telegrafi.

Gjithçka dukej qetë në parkun Sabi Sand në Idube, kur befasisht u shfaq nga askund leopardi që për pak sekonda e “neutralizoi” antilopën.

Por, është interesant se si antilopa bëri të pamundurën që t’i shmanget dhëmbëve të mprehtë të leopardit, por ai dukej i vendosur dhe në fund e mbyt duke e kafshuar në fyt.

Që nga publikimi i videos në internet ajo është shikuar nga më shumë se 100 mijë persona, dhe është shpërndarë më shumë se dymijë herë.

Continue Reading
You may also like...

Facebook

Trending

To Top